Вече пета седмица работим заедно по един необичаен и извънреден начин – обучаваме Вашите деца и наши ученици от разстояние, с използване на образователни платформи. Това беше много сериозно предизвикателство за всички колеги, за организацията ни, за дигиталните ни умения, още повече, че всичко трябваше да стартира за два дни.

Скъпи родители, благодаря на всеки един от Вас за съпричастността в образователния процес, за помощта, която ни оказвате, за Вашето разбиране!

Скъпи колеги, гордея се с Вашия труд и всеотдайност, с това, че стигнахте до всеки ученик и успяхте да му покажете, че трябва да търсим знанието, да се обучаваме с упоритост, независимо от настоящите трудни условия.

Скъпи ученици, за нас – Вашите учители, е истинска награда Вашето усърдно овладяване на знанията и необходимите умения! С обич Ви благодаря!

Пролетната ваканция за всички ученици и учители е за времето от 17.04. до 20.04 2020 г. със заповед на министъра на МОН. От 21 април продължаваме по новия График за обучение от разстояние в електронна среда.

 

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ  СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!

 

 

РАДКА СТАНЕВА

Директор на ОУ „Св. Климент Охридски“

гр. Павликени

 

График за провеждане на часовете можете да изтеглите от следните линкове :

График 1-и клас

График 2-и клас

График 3-и клас

График 4-и клас

График 5-и клас

График 6-и клас

График 7-и клас

 

Pin It on Pinterest

Share This